Despre noi » Anunt de presa - Progres Project

Adresa:

Email:

Tel:

Fax:

sus-proiect

Proiect susținut din fonduri acordate prin Mecanismul Financiar SEE 2014 – 2021 în cadrul programului „Energy Programme in Romania”, Arie de interes „Energie Regenerabila”

Proiect: “Greening the current production facility for a cleaner and safer future

Beneficiar: S.C. DIACARN FOOD S.R.L., Focsani, România

Focsani, 05.04.2023

S.C. DIACARN FOOD S.R.L., cu sediul în România, Focsani, str. Trotus, nr. 27, implementează începând din septembrie 2022 proiectul “Greening the current production facility for a cleaner and safer future”, proiect co-finanțat în cadrul programului „Energy Programme in Romania” conform Contractului de finanțare numărul 2021/589912, încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului;
Valoarea totală a proiectului este de EUR 931,020.00, din care asistența financiară nerambursabilă nu va depăși suma de EUR 645,294.00. Proiectul se implementează la punctul de lucru din Cotesti, Calea Focsani, nr 30 si se va finaliza până în data de 30 Septembrie 2023.
Obiectivul general al proiectului este creșterea eficienței energetice a companiei S.C. DIACARN FOOD S.R.L. prin achiziționarea și instalarea unui sistem de eficiență energetică inovatoare, bazat pe panouri solare și echipamente adiționale dedicate.
Toate activităţile proiectului s-au derulat până în prezent la termenele şi condiţiile specificate în contractul de finanţare. A fost finalizată atribuirea contractelor pentru achiziţiile prevăzute în proiect și s-au demarat activitățile aferente instalării sistemului fotovoltaic.

Detalii suplimentare se pot obține de la: Ionuț Doagă, Manager proiect, la telefon: 0722 271 355 și E-mail office@diacarnfood.ro.

Proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”.

Despre noiCompanieCalitateContactAnunt de presa demarare proiectAnunt de presa - Progres Project