Despre noi » Companie

DiaCarn Food S.R.L

Adresa: Şoseaua Focşani-Galaţi,  la KM 5

Email: office@diacarnfood.ro

Tel: 0237/224 777

Fax: 0237/224 780

Suntem SC DIACARN FOOD SRL, o firmă cu capital integral privat românesc. Ne-am înfiinţat in anul 2007.Principalul nostru obiect de activitate este producerea si comercializarea preparatelor din carne.  Ne desfăşurăm activitatea in Focsani, jud. Vrancea. De aici transportăm produsele noastre atât în Vrancea cât şi în partea de nord-est a ţării, în oraşele: Iaşi, Vaslui, Bacău, Galaţi, Brăila, Buzău şi Bucuresti, prin  sistemul nostru propriu de distribuţie.

 

Datorită tehnologiei de ultima generaţie am devenit în timp una dintre companiile etalon ale sectorului de procesare a cărnii din Romania. Performanţele şi prestigiul sunt pe măsura investiţiilor si al efortului de excepţie depus pentru a vă oferi, dumneavoastră consumatorilor, o gamă cât mai largă de preparate proaspete şi de o calitate superioară care să satisfacă cele mai exigente cerinţe.

 

Acum, permiteţi-ne să vă arătăm preparatele noastre din carne. O echipă de specialişti lucrează zilnic pentru ca produsele DiaCarn să fie la cel mai înalt nivel de calitate şi gust. Nu ne place să ne lăudăm, dar vă propunem să încercaţi produsele noastre şi să ne spuneţi părerea.

 

Vă invităm să vedeţi culisele ”bucătăriei” unde preparăm produsele despre care spunem cu mândrie că sunt făcute cu cea mai mare grijă şi că oferim ”calitate la un preţ corect”. Obiectivul nostru pe termen lung este să ducem lina de fabricaţie la un alt nivel tehnologic şi să avem propria noastră fermă de creştere a porcilor şi propriul sistem de abatorizare pentru a vă oferi un produs proaspăt 100% românesc.

Despre noiCompanieCalitateContactAnunt de presa demarare proiectAnunt de presa - Progres Project