loader image

Păstrăm tradiția! Produse 100% din carne!

Cine suntem?

Am început totul de la zero

Motivația, seriozitatea și încrederea în viitor ne-au motivat să continuăm să facem lucruri bune!

Istoricul companiei

Perioadele de dezvoltare

În 2007 când am demarat

În anul 2007, într-o atmosferă plină de entuziasm și pasiune pentru produsele tradiționale, a luat naștere compania Diacarn Food, în domeniul preparatelor din carne. Cu o viziune clară și o determinare neclintită, fondatorii au pus bazele unei firme ce avea să devină un punct de referință în industria alimentară.

Ionuț Doagă

/ CEO & Fondator

În 2008 aveam deja 40 de angajați

În 2008, firma noastră deja se mândrea cu un număr de 40 de angajați, reflectând angajamentul nostru față de creșterea și dezvoltarea continuă în domeniul preparatelor din carne.

Seriozitate

Profesionalism

În 2020 am demarat construcția noii fabrici

În 2020, firma noastră a marcat un moment de expansiune și progres semnificativ, prin construirea unui nou sediu impresionant și a unor hale de producție ultramoderne, consolidându-și poziția în fruntea industriei preparatelor din carne.

Din 2022 folosim energie verde

Cu determinare și viziune îndrăzneață, firma noastră de preparate din carne a abordat un proiect inovator de sustenabilitate. Prin intermediul unei finanțări adecvate, am reușit să instalăm panouri fotovoltaice pe acoperișul fabricii noastre. Acest pas nu numai că ne-a permis să ne reducem amprenta de carbon, dar ne-a consolidat și angajamentul pentru protejarea mediului înconjurător. Cu fiecare rază de soare captată și transformată în energie verde, ne întărim poziția în conducerea schimbării spre practici industriale mai durabile și responsabile.

Proiectul "Greening the current production facility for a cleaner and safer future"